Mercedes Benz SL-osztály

A hagyomány kötelez.

Az új SL Roadster fellépése határozottan férfias. A dinamikus vonalvezetés a sportos orrtól a kifejező farig egységes formát alkot és csak sejteti a belső értékeket. A motor az első sárvédőkön található markáns légbeömlőkön át lélegzik.

Akár csukott vario-tetővel vagy nyitott állapotban – a haladás és hagyomány összjátékára építő, a teljes körű esztétikumot célzó design az új SL Roadsterben tökéletesen megvalósult.

Exkluzív fényezések és számtalan új sportos keréktárcsa hangsúlyozza a luxussportkocsi kiegyensúlyozott arányait.

A fenséges belső tér formavilága egységes. Az íves műszerfal egy folyamatos egységet képez az ajtók felső peremével és ergonomikusan és intelligensen a vezető felé irányul. Feltűnők a szellőzőfúvókák a homlokfalon, melyek „turbina szerűek“ és a Mercedes-Benz sportkocsik történetére való érzelmi utalást jelenítik meg.

A 3 küllős multifunkciós sportkormány, galvanizált küllőkkel, alul lapított és szintén a versenysportra emlékeztet. Ugyanez igaz a színes kijelzővel rendelkező kombinált műszerre és két klasszikus kerek műszerére, háromdimenziós skálagyűrűkkel és hátulról megvilágított skálával.

Számtalan, válogatott fafajtákból vagy alumíniumból készült díszítőelem erősíti a gépkocsi luxus-jellegét.

A kényelmes ülések designja magáért beszél. A alapfelszereléshez tartozó fekete szövet/bőr kombinációjú kárpitozás vagy a kívánságra rendelhető válogatott bőrváltozatok nemcsak kellemes tapintásúak, hanem a napfényt is visszaverik.

Az extraként rendelhető hangulatvilágítás, három, egyénileg beállítható színtónusával (SOLAR narancs, SOLAR piros és SOLAR) éjszakai autózáskor gondoskodik a belső tér indirekt hangulatvilágításáról. A műszerfalon és az ajtók díszítőelemei alatt található világító felületek kiemelik a belső tér vonalvezetésének ívelt formáit és egyedülálló atmoszférát teremtenek.

 
Bővebb információ>>