Mercedes Benz E-osztály

Az új E-osztály Cabriolet – elragadó látvány.

Ez a cabriolet egyedülálló. Elegáns cabrio-sziluettje és külső megjelenésének exkluzív karaktere, a klasszikus vászontetővel a luxus és sportosság benyomását keltik. Az újonnan interpretált első rész, az erőteljes váll-vonal és az izmos far mértékadók az innovatív cabriolet-designban.

Az új E-osztály Cabriolet kifejező orra, a nagyméretű légbeömlőkkel és merevítőkkel a lökhárítóban teljesen újraértelmezi a karakteres „4-szemű arcot“. A még teljesebb dinamikáról és a sportos megjelenésről ezen kívül az egylamellás hűtőrács is gondoskodik, rombusz formájú ráccsal és központi csillaggal.

A teljesen elektromos vászontető és az optikailag szélesített far, az új, kétszínű LED-es fényvezetős hátsó lámpákkal félreismerhetetlenül kialakítják a klasszikus cabriolet-arányokat. A tető 40 km/óra sebességig kb. 20 másodperc alatt nyitható vagy zárható. A gépkocsi közelében a tető a kulcsba épített rádió-távirányítással is működtethető.

Mercedes Benz E-osztály

A külső design az utastérben következetesen folytatódik. Sportosságot sugároz a műszerfal is, a Silver Shadow színű szellőzőfúvókákkal, az új 3-csöves kombinált műszer és a műszeregység a beépített színes kijelzővel. A új E-osztály Cabriolet tökéletes példa arra, hogy az innovatív technika minden utazást élménnyé varázsolhat. Számos hasznos rendszert alkalmazunk az utastérben, amely ezen kívül vonalvezetésével és az általa nyújtott térérzettel is meggyőzi, melyhez hasonlót csak kevés cabriolet kínál.

Mivel a kabriózás társaságban a legszebb, akár négy személy is helyet foglalhat a kényelmes, integrált fejtámlákkal ellátott, kagyló formájú üléseken. Az utastér kárpitozásának új anyagai igényesek és finoman kidolgozottak.

Az áramvonalas design és a kívánságra rendelhető innovatív AIRCAP-rendszer gondoskodnak arról, hogy a légörvények, melyek zavarhatnák az utasokat, messzemenően csökkenjenek. A jelentős mértékben csökkentett zajszint lehetővé teszi az első és hátsó utasok számára, hogy nyitott tetővel is beszélgethessenek.

Frissességet hoznak ezen kívül a belső térbe az új utastér- és kontraszt-színek – a mélytenger-kék és selyemfényű bézs új kombinációja csak egy példa a nyolc különböző színvilág közül – és az új, csiszolt alumínium hatású díszítőelemek.

 
Bővebb információ>>